Tiedostojen yhdistäminen Power Querylla -kurssi

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Huomaa, että en myy kurssejani kilpailijoilleni. Et siis voi ostaa kursseja, jos olet töissä tai koulutat Office-ohjelmien käyttöä esimerkiksi Soveltolle, Tieturille tai toimit freelancerina.

Kursseja ei myöskään saa käyttää sisäisessä koulutuksessa, vaan jokaisella opiskelijalla pitää olla oma edullinen käyttöoikeus. Pyydä tarjous useammasta käyttöoikeudesta tai kysy lisätietoja petri.manu@superkurssit.fi

Organisaatiot voivat tilata kaikki kurssit nyt laskutuksella.

Lähetä laskutustiedot tällä lomakkeella. Saat paluupostissa koodin, jolla voit “ostaa” kurssin/kurssit heti.

Voit myös ostaa kurssin Enterpayn Yrityslaskutuksella. Valitse tämä maksuvaihtoehto ostaessa kurssia.

Kurssikuvaus

Tällä kurssilla opit yhdistämään Power Querylla kahden Excel-tiedoston tiedot käyttämättä PHAKU (VLOOKUP) -funktiota. Lisäksi opit poistamaan tyhjät rivit, tuplarivit sekä jakamaan tietoa useampaan sarakkeeseen Power Queryn avulla.

Toiminto on erittäin hyödyllinen erityisesti näissä tapauksissa:

  • Yhdistät tiedostoja usein
  • Päätaulukkoon yhdistettävästä taulukosta halutaan yhdistää monta saraketta
  • Yhdistät samoja tiedostoja usein, koska niihin tulee jatkuvasti muutoksia
  • Yhdistettävissä taulukoissa on yhdistämistä vaikeuttavia asiaoita, kuten tyhjiä rivejä, tuplarivejä sekä liikaa tietoa yhdessä sarakkeessa

Kurssi sopii pc-version 2010, 2013 ja 2016/2019/365 käyttäjille. Toiminnot eivät toistaiseksi ole saatavissa macin Exceliin.

Tarjoan kurssille laatutakuun eli voit testata kurssia 3 viikkoa ja mikäli siitä ei ole sinulle hyötyä, niin palautan rahat.

Lisätietoa

Jos esitystapani on liian hidas, niin voit nopeuttaa videota. Jos taas esitän liian nopeasti, niin voit hidastaa videota. Luonnollisesti voit pysäyttää videon aina halutessasi.

Tarjoan myös tukea, mikäli olen esittänyt asian epäselvästi tai mikäli kohtaat muita käsiteltyihin asioihin liittyviä ongelmia.

Kurssi on henkilökohtainen. Työpaikan vaihtuessa voit vaihtaa sähköpostiosoitetta, mutta käyttöoikeutta ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Käyttöoikeus kurssiin säilyy tilauksesta yhden (1) vuoden, jona aikana saat kaikki päivitykset ja lisämateriaalin maksutta.

Kouluttaja

Petri Manu

Oppitunnit