PowerPoint-käytön tehostus -kurssi

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Huomaa, että en myy kurssejani kilpailijoilleni. Et siis voi ostaa kursseja, jos olet töissä tai koulutat Office-ohjelmien käyttöä esimerkiksi Soveltolle, Tieturille tai toimit freelancerina.

Kursseja ei myöskään saa käyttää sisäisessä koulutuksessa, vaan jokaisella opiskelijalla pitää olla oma edullinen käyttöoikeus. Pyydä tarjous useammasta käyttöoikeudesta tai kysy lisätietoja petri.manu@superkurssit.fi

Organisaatiot voivat tilata kaikki kurssit nyt laskutuksella.

Lähetä laskutustiedot tällä lomakkeella. Saat paluupostissa koodin, jolla voit “ostaa” kurssin/kurssit heti.

Voit myös ostaa kurssin Enterpayn Yrityslaskutuksella. Valitse tämä maksuvaihtoehto ostaessa kurssia.

Tyypillisiä ongelmia PowerPointin käytössä

  • Esitykset ovat puisevan tekstipitoisia
  • Muokataan valokuvia erillisellä kuvankäsittelyohjelmalla, vaikka Powerpointissa kuvan voi esimerkiksi rajata, sille voi lisätä tyylikkäitä tyylejä ja kuvasta voi poistaa taustan
  • Esityksessä näytetään lukuja vaikeaselkoisissa taulukoissa, koska ei osata visualikoida kaavioilla (graafit)
  • Muiden tekemissä dioissa on kummallisuuksia, jotka hidastavat diojen hyödyntämistä muissa esityksissä
  • Logo lisätää kopioimalla erikseen jokaiseen diaan, vaikka sen voisi lisätä kaikkiin dioihin kerralla
  • Valokuvia kopioidaan laittomasti netistä, koska ei tiedetä mitään muutakaan paikkaa maksuttomien kuvien hakemiseksi

Näihin ja lukuisiin muihin ongelmiin löytyy ratkaisu tällä kurssilla.

Kurssikuvaus

Kurssilla opit muuttamaan tekstipitoisen esityksen visuaalisemmaksi ja vaikuttavammaksi. Opit myös hyödyntämään PowerPointin grafiikkaa monipuolisesti. Lisäksi saat paljon vinkkejä myös muun PowerPoint-materiaalin tuottamiseen.

Tämä kurssi on tarkoitettu ns. tavalliselle kiireiselle käyttäjille. Kurssi ei siksi sisällä liian vaikeaa ja hidasta tyylittelyä.

Nykyiseksi osaamiseksi riittää tekstidiojen luominen tai kokemus valmiiden esitysten muokkaamisesta.

Kurssi sopii pc-version 2007, 2010, 2013 ja 2016/2019/365 käyttäjille.

Tarjoan kurssille laatutakuun eli voit testata kurssia 3 viikkoa ja mikäli siitä ei ole sinulle hyötyä, niin palautan rahat.

Lisätietoa

Jos esitystapani on liian hidas, niin voit nopeuttaa videota. Jos taas esitän liian nopeasti, niin voit hidastaa videota. Luonnollisesti voit pysäyttää videon aina halutessasi.

Kurssin kokonaispituus on tällä hetkellä 1 tunti 50 minuuttia (täydennän kurssia ja saat kaikki päivitykset veloituksetta käyttöösi). Videoiden pituudet ovat 2 – 7 minuuttia ja keskimääräinen pituus on 3:50 minuuttia. Käy läpi vaikka yksi video päivässä.

Vaikka suosittelenkin etenemään videot järjestyksessä, niin voit myös käydä videoita läpi haluamassasi järjestyksessä, sillä jokaisen jakson kohdalla on myös käytetty esimerkkitiedosto.

Tarjoan myös tukea, mikäli olen esittänyt asian epäselvästi tai mikäli kohtaat muita asiaan liittyviä ongelmia.

Takuu: tästä kurssista on jätetty kaikki turha täyte pois, kuten esimerkiksi pitkät jaarittelut tai mainosvideot. Menemme suoraan asiaan ja keskitymme kaikkein hyödyllisimpiin asioihin. Lisäksi tarjoan paljon käytännönläheisiä vinkkejä suoraan elävästä elämästä. Saat siten karsittua tyypilliset mokat heti kättelyssä.

Kurssi on henkilökohtainen. Työpaikan vaihtuessa voit vaihtaa sähköpostiosoitetta, mutta käyttöoikeutta ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Käyttöoikeus kurssiin säilyy tilauksesta yhden (1) vuoden, jona aikana saat kaikki päivitykset ja lisämateriaalin maksutta.

Kouluttaja

Petri Manu

Modules