Helppo Pivot-taulukkoraportointi -kurssi

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Huomaa, että en myy kurssejani kilpailijoilleni. Et siis voi ostaa kursseja, jos olet töissä tai koulutat Office-ohjelmien käyttöä esimerkiksi Soveltolle, Tieturille tai toimit freelancerina.

Kursseja ei myöskään saa käyttää sisäisessä koulutuksessa, vaan jokaisella opiskelijalla pitää olla oma edullinen käyttöoikeus. Pyydä tarjous useammasta käyttöoikeudesta tai kysy lisätietoja petri.manu@superkurssit.fi

Organisaatiot voivat tilata kaikki kurssit nyt laskutuksella.

Lähetä laskutustiedot tällä lomakkeella. Saat paluupostissa koodin, jolla voit “ostaa” kurssin/kurssit heti.

Voit myös ostaa kurssin Enterpayn Yrityslaskutuksella. Valitse tämä maksuvaihtoehto ostaessa kurssia.

Tästä löydä tietoa, että mitä Pivotilla voi tehdä Mitä Excelin Pivot-toiminnolla voi tehdä?

Tee Pivotilla sujuvasti yhteenvetoraportteja! Kurssilla opit luomaan
vuorovaikutteisia yhteenvetoraportteja Excelin Pivot-toiminnon
avulla. Lisäksi opit käyttämään Phaku-funktiota oikein yhdistäessäsi kahden taulukon tietoja.

Pääset myös testaamaan taitojasi harjoituksilla.

Jos esitystapani on liian hidas, niin voit nopeuttaa videota. Jos taas esitän liian nopeasti, niin voit hidastaa videota. Luonnollisesti voit pysäyttää videon aina halutessasi.

Kurssin kokonaispituus on tällä hetkellä 1 tunti 28 minuuttia (täydennän kurssia ja saat kaikki päivitykset veloituksetta käyttöösi). Videoiden pituudet ovat 2 – 7 minuuttia ja keskimääräinen pituus on 3 minuuttia. Käy läpi vaikka yksi video päivässä.

Vaikka suosittelenkin etenemään videot järjestyksessä, niin voit myös käydä videoita läpi haluamassasi järjestyksessä, sillä jokaisen jakson kohdalla on myös käytetty esimerkkitiedosto.

Tarjoan myös tukea, mikäli olen esittänyt asian epäselvästi tai mikäli kohtaat raporttien luomisessa ongelmia.

Takuu: tästä kurssista on jätetty kaikki turha täyte pois, kuten esimerkiksi pitkät jaarittelut tai mainosvideot. Menemme suoraan asiaan ja keskitymme kaikkein hyödyllisimpiin asioihin. Lisäksi tarjoan paljon käytännönläheisiä vinkkejä suoraan elävästä elämästä. Saat siten karsittua tyypilliset mokat heti kättelyssä.

Kurssi on henkilökohtainen. Työpaikan vaihtuessa voit vaihtaa sähköpostiosoitetta, mutta käyttöoikeutta ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Käyttöoikeus kurssiin säilyy tilauksesta yhden (1) vuoden, jona aikana saat kaikki päivitykset ja lisämateriaalin maksutta.

Tarjoan kurssille laatutakuun eli voit testata kurssia 3 viikkoa ja mikäli siitä ei ole sinulle hyötyä, niin palautan rahat.

Kouluttaja

Petri Manu

Modules

Olennaiset perusteet

Oppitunnit